Zbulimi më i fundit: Ja mrekullia që bën lëngu i qepës me flokët tuaj!

Flokë të gjatë, të bukur dhe të shëndetshëm janë ëndrra e shumë njerëzve.

Megjithëse në ditët e sotme ka një shumëllojshmëri produktesh posaçërisht për këtë qëllim, kostot e tyre ekonomike janë relativisht të larta dhe efektet anësore gjithashtu.

Prandaj duhet të zgjidhni gjithmonë trajtime natyrale, pa shumë kosto dhe mbi të gjitha të shëndetshme.

Ne kemi disa sugjerime fantastike për ju:

Lëngu i qepës;

Lëngu i qepës është i pasur me sulfer, i cili nxit prodhimin e kolagjenit, duke ndihmuar në këtë mënyrë në rritjen e shpejtë të flokëve. Aplikojeni lëngun e qepës në rrënjët e flokëve dhe lëreni të qëndrojë së paku një orë. Më pas lajeni normalisht.

Aplikoni të bardhën e vezës në flokë;

E bardha e vezës përmban nivele të larta të proteinës, e cila është kryesore për rritjen e flokut.

Përdorni ujin e patateve të ziera;

Patatet janë thelbësore për shëndetin dhe forcimin e flokut. Jo më kot përdoren për trajtimin e rënies së tyre.

Uthulla e mollës;

Uthulla e mollës ndihmon shumë në pastrimin e skalpit të kokës dhe rregullon Ph e balancës së flokut, duke ndihmuar kështu me procesin e rritjes.