Video


Itali, shqiptari trajton si skllav fëmijën! (Video)

Një ngjare e rende ka tronditur Italinë, pasi policia vendase ka zbuluar një rast abuzimi fizik me një vajze te mitur me baba shqiptar ne provincën Rapallo te Genovas. Sipas mediave vendase, 12-vjeçarja trajtohej si skllave nga i ati shqiptar dhe e ëma ekuoadoirane. Ngjarja është denoncuar ne polici nga një telefonues anonim, qe besohet […]