VideoShikoni se si kjo grua lind foshnjen ne autobus(VIDEO)

Kamera e sigurisë në një autobus të trafikut urban kinez ka regjistruar një ngjarje të pazakontë – një grua e cila po udhëtonte më këtë autobus ka arritur të lindë pa ndihmën e askujt. Ajo po rrinte ulur më djalin e saj trevjeçar dhe në shikim të parë dukej se kishte probleme me stomakun. Megjithatë, […]