Taksistja bukuroshe i ofron klientit që t’ia prekë gjoksin e saj (Video)

Pamjet e një kamere të fshehur tregojnë se si një djalë ishte nën vëzhgimin e kamerës nga e dashura e tij.
Në filmimin e shfaqur në internet, pamje të filmuara nga një aparat celular, i cili ishte i fshehur në makinën e kësaj taksiste, taksistja menjëherë fillon flirtimin me këtë burrë,
Kulmi arrihet kur taksistja i kërkon që t’i prekë veshjet që kishte mbi gjoksin e saj.
Por burri nuk u tundua nga kjo ofertë dhe e refuzoi atë.
Mirëpo ata i kanë shkëmbyer numrat e telefonit për të lënë takim më vonë. E gjithë kjo nuk i ka pëlqyer aspak të dashurës së këtij djali.
Ndiqeni videon më poshtë

Video