Ta ndihmojmë voglushën Adea

Vajza ime e bukur 5 vjeçare ka një tumor të trurit. Trajtimi tradicional nuk do të funksionojë dhe mjekët i japin vetëm disa muaj.
Ne kemi gjetur një trajtim në Meksikë, ky trajtim i jep asaj një shans 80%. Ju lutemi ndihmoni për jetën e vajzes tonë.


Ata që dëshirojnë të ndihmojnë Adean mundë të kontibojn në linku poshtë

DONATE