Shitet banesa tredhomëshe e mobiluar vetem për 9,000 euro në qendër të… Arsyeja shokuese..!!

Shitet banesa tredhomëshe e mobiluar vetem për 9,000 euro në qendër të… Arsyeja shokuese
Shitet banesa tredhomëshe e mobiluar vetem për 9,000 euro në qendër të… Arsyeja shokuese..!! Nje banes ne qender te qytetit te Durresit shitet vetem per 9,000 euro por arsyeja eshte shokuese sepse eshte ne katin e 12-te dhe nuk ka ashensor.
Shiko videon e baneses qe kane bere shitesit me poshte.

VIDEO