‘Sapo u zgjova nga gjumi, bebi im kishte ndërruar jetë. Mos i injoroni këto simptoma’

Në Nëntor të vitit 2012, Hayden O’Shea, një foshnjë 15-muajshe ndihej sëmurë.
Ai nuk shfaqte kurrëfarë simptome sëmundjeje, madje as nuk vjellte. Gjithçka që përjetonte ishin ethet, transmeton Gazetain.
Pikërisht atë javë, familja e Hayden kishte për të shkuar në dasëm të një miku.
Kur babai i Hayden, Tiffany shkoi për të marrë fëmijët, Hayden nuk zgjohej dot nga gjumi.
Edhe pse u zgjua nga gjumi dhe në pamje të parë dukej mirë, temperatura e Hayden ishte ende mjaft e lartë në 39 gradë, dhe nuk zbriti edhe pasi morri analgjetik, diçka që Tiffany nuk e kuptoi ishte e rëndësishme deri vonë.
Vazhdo leximin duke klikuar linkun me poshte.

FOSHNJA