Rrëfim tronditës/ Ja si e zura dukebërë seks vjehrrin t im me nënën time në dhomën e kunatit

Isha më nën time sepse ajo erdhi të rrinte me mua kur unë linda fëmijën e dytë, burri im ishte në Gjermani deri sa vjehrra ime kishte 6 muaj që kishte vdekur. Kunati ishte sëbashku me familje në Austri. Atë natë kur mbeta vetëm erdhi nëna ime për të ndejt me mua, plaku (vjehrri im) I poshtër erdhi dhe rrinte me mua dhe nënën time.

Unë shkova në dhomë për të fjetur deri sa nënën e lash tek dhoma e kunatit pasi në dhomën time nuk kishte vend për të gjithë, por kush e dinte se ajo do të ishte nata ma errët në jetën time. Ai qeni plak ma preku moralin dhe gjithcka ma mori ftyrën, e zura duke bërë seks me nënën time, por nëna ime nuk kishte fai pasi ajo nuk dinte as sit ë bërtise sepse I vinte marre nga kojshitë aty.

Ajo me dhunë kishte pranuar seksin, vjehrri im ishte bërë lole nga një shitore në fshat dhe nuk e dinte se cka po bëntë I thirrem policinë dhe erdhën, ata e moren e quan në station dhe mandej nuk e di se cka u bë me fatin e tij, ndërsa sa herë ta shohë nën time me vjen marre sot e as dite.