Përse s’duhet të lini shishe me ujë në makinë

Lënia e shisheve të ujit në veturë mund të përcillet me rrezik të madh për pasagjerin dhe veturën, e sidomos gjatë ditëve të nxehta.Në një video të publikuar nga Good Housekeeping, tregohet se si një burrë e kishte vërejtur veturën e tij teksa kishte filluar të digjet, dhe e tëra kjo si shkas i shishes së plastikës me ujë të pijes.Në kontaktin e parë me diellin që bie pingul, shishja reflekton nxehtësi, cka bën ulësen e veturës të marrë flakë. Shikojeni videon dhe kujdesuni për veten! /infoshqip/

Video Link