Ja si e mashtron te dashuren (VIDEO)Aeroplanët për pak sa nuk u përplasen (Video)

Një xhirim i publikuar në YouTube tregon dy aeroplanë që për pak nuk përjetojnë një aksident katastrofal. Në fakt, njëri aeroplan është përgjegjës për ta furnizuar me lëndë djegëse tjetrin, por në një moment për shkak të gabimit të mundshëm të pilotit apo turbulencës befasuese, aeroplanët afrohen shumë pranë njëri-tjetrit, por për fat shmanget përplasja… […]Kur shkallët lëvizin në drejtimin e gabuar (Video)

Pesë persona u plagosën lehtë kur shkallët lëvizëse, në stacionin e metrosë në New Jersey, gjatë tollovisë më të madhe lëvizën në drejtimin e gabuar. Në mëngjes, kur njerëzit nisen shkonin në punë, shkallët lëvizëse nisën të rrotullohen në drejtimin e kundërt, gjë që ka shkaktuar panik në mesin e njerëzve. Teksa disa me hapa […]


Ja Televizori Me I Madh Në Botë!

Sharp tenton të zërë një pjesë të tregut të televizorëve HD më të mëdhenj në botë, duke shpalosur 21 HDTV nga 60 inç e sipër në CES 2013. Modelet fillojnë nga 60-inç, 90-inç dhe një LED HDTV që mbush dhomën. Ai është 1.2 metër i gjatë dhe gati 2 metra i gjerë. Megjithatë, Sharp nuk […]