Termitet Do Të Nxjerrin Ar Për Njerëzit

Termitet Do Të Nxjerrin Ar Për Njerëzit

Termitet mund të nxjerrin ar dhe metale të tjera të çmuara. Ky zbulim sensacional u bë nga shkencëtarët australianë.Ata publikuan një studim, në të cilin thuhet se termitet kanë aftësinë që nga ndërtimi i argjinaturave të nxjerrin në sipërfaqe grimca të metaleve të çmuara, njofton “BBC”. Ekspertët shpresojnë se ky zbulim mund të përdoret për […]Kaloi 7.000 Km I Veshur Me Brekë Dhe Duke Bërë Autostop

Kanadezi Mark McIntyre ka kaluar pjesën më të madhe të vendit të tij duke bërë ‘autostop’, ndërsa në rrugë është paraqitur vetëm me veshje të brendshme. Në shikim të parë, veprimi i 43-vjeçarit duket një ‘çmenduri’ e llojit të vet, mirëpo ai e ka bërë gjithë këtë për arsye humanitare. I njohur me nofkën ‘The […]
Njeriu gjarper! (VIDEO)

Ky Koleksjonist Gjarpinjsh Me Te Rrezikshem Ne Bote Duket Qe Nuk I Ka Fare Frig Gjarprijte Madje I Kapen Si Te Ishin Lodra! Shiko Videon ne vijim: