Merr fund makthi i “memorjes full” në celular, ja si të bëni foto edhe kur s’keni më vend

Njoftimi që memorja e telefonit tuaj është e tejmbushur është një gjë që na tmerron të gjithëve pasi nuk kemi më vend as për të bërë foto dhe kështu mund të na ikin shumë momente të bukura pa i fotografuar.

Ndonjëherë nuk të mjafton as koha që të fshish diçka dhe të bësh një foto sepse njoftimi “Storage Almost Full” ka zënë ekranin tuaj tashmë. Por hileja nuk është tek fshirja e materialeve por tek kamera.

E gjitha çfarë duhet të bëni është të bëni foto me aplikacione dhe t’i ruani në celular. Mund ta përdorni Instagramin për shembull.

Mund të hapni Instagramin dhe të bëni foto tek “Instastory”, por të mos e publikoni atë, thjesht ta ruani në celularin tuaj duke klikuar “save” në fund të fotografisë.

E njëjta gjë vlen edhe për videot