Makina me flamurin kuqezi dhe me shqiponjën në New York

12022376_984268154971438_4158732346485237294_o

Makina me flamurin kuqezi dhe me shqiponjën në New York

Shqiptarët në SHBA, janë të prirur të demosntrojnë në makinat e tyre, simbolet tona kombëtare. Janë një sërë makinash të tipeve të ndryshme, kamion, mikrobus, apo vetura që kohë të fundit – i sheh në rrugët kryesore në çdo qytet me ngjyrë të kuqe dhe të gjitha kanë nga një flamur kuq e zi.

Por, ka edhe të tilla si ky kamioni që është i tëri i mbuluar në të katër anët me flamurin kuq e zi dhe shkabën dy krenare me shënimin Shqipëria – Kosova. (b.s.)
12027216_984268148304772_8815246597902742979_o