Lirohet nga burgu pas 15 vjetësh, por e presin plumbatplumba1

Një burrë u lirua nga burgu ditën e enjte, ku kishte qëndruar për 15 vjet, por u qëllua 15 minuta më vonë.

33-vjeçari u lirua nga Burgu Shtetëror në Otisville në mëngjes me një biletë treni për të shkuar në shtëpinë e tij në Manhattan. Mirëpo, kur ai doli jashtë, diskush që po ngiste një “Hyundai” të bardhë i ofroi që ta çonte me makinë dhe ai pranoi. Pas rreth dy kilometrash, makina ndaloi dhe një person doli nga makina, tërhoqi këmbëzën e pistoletës dhe e qëlloi me dy plumba të sapoliruarin nga burgu.

Viktima mbeti i vrarë në stacionin e metrosë në Otisville, ku punonjësit thirrën menjëherë për ndihmë. Ai u dërgua në Qendrën Mjekësore në Westchester dhe ndodhet në gjendje më të mirë shëndetësore.

Mirëpo viktima e identifikoi atë që e qëlloi, duke bërë që policia t’i kapte të dyshuarit në Uper East Side dhe t’i arrestonte ata brenda të mërkurës në mbrëmje