Lejon shoqen e ngushtë të kryejë marrëdhënie me të dashurin e saj, vajza befason me arsyen (VIDEO)

Shumica e femrave bëhen paranojake nëse shoqja e tyre tërheqëse shfaq interesim në mashkullin e tyre, por një përdoruese e internetit mori vendimin e çuditshëm për ta ftuar shoqen e saj të ngushtë në shtrat me të dashurin e saj.
Përdoruesja e YouTube, Lena, nga Kalifornia, e njohur në internet si “Lena The Plug”, ka publikuar një video në të cilën shpjegon pse e la shoqen e saj të ngushtë të shkojë në shtrat me të dashurin e saj Adam.
“I besoj Emily-t dhe mendova se kjo do të ishte argëtuese”, tha Lena.
“Vajzat ia tregojnë njëra-tjetrës historitë seksuale, shoqet i tregojnë çdo gjë njëra-tjetrës. Emily i ka parë fotografitë e k***t të Adam, ajo i di të gjitha rreth jetës sonë seksuale, i tregoj asaj çdo gjë. Tani nuk kam pse i tregoj, ajo thjeshtë mund ta provojë penisin e tij”, tha ajo.
Videoja është shikuar tashmë rreth 7 milionë herë dhe ka ngjallur një debat të madh online, me komentues që i quajtën veprimet e tyre “të pikëlluara”, shkruan “Express”.
Ndiqeni videon më poshtë

Shoqe e ngusht