Largoji urgjent këto sende nga shtëpia, ju sjellin ters

Jo gjithmonë dita juaj ecën ashtu siç ju do të donit, pasi shpesh shumë gjëra ju ecin ters, dhe për këtë shkaktarë janë energjitë negative që ju rrethojnë. Por shpesh këto energji negative përhapen nga disa sende të cilat ju i mbani në shtëpi dhe nuk i largoni.
Ja cilat sende ju sjellin fat të keq:

Pasqyra e kthyer nga krevati

Besohet që pasqyra e kthyer nga krevati mund të shkaktojë probleme në lidhjen dashurore, duke lëshuar ndikime të këqija nga jashtë në martesën e mirë dhe të shëndetshme.

Dera e zezë

Dera e zezë mund të ketë ndikim negativ vetëm nëse është në drejtim të veriut, e cila në shtëpinë tuaj do të ndjellë fat të keq.

Lulja me gjemba

Për objektet e mprehta dhe me maje të mprehta gjithashtu besohet që sjellin fatkeqësi dhe nëse dëshironi që shtëpia juaj të tërheqë energjinë pozitive, mos mbani në shtëpi lule me gjemba, si p.sh. kaktuse.

Kalendari në vendin e gabuar

Kalendari i varur në derën e hyrjes të shtëpisë është përkujtues i jetës së kaluar andaj besohet që atëherë ndikon në zgjatjen e jetës të banorëve të saj.

Piktura e anijethyerjes

Piktura e anijethyerjes paraqet përçarje e cila mund të ndikojë në sjelljen dhe në energjinë e banuesve.