Lani fytyrën tuaj me këto 2 përbërës 3 herë në javë dhe shihni se çfarë do të ndodh në një muaj!

Faktorët që shkaktojnë problemet e lëkurës janë të pafundme, duke nisur që nga bakteriet dhe deri tek papastëritë e ndryshme që na rrezikojnë çdo ditë. Të gjitha këto mund të shkaktojnë probleme edhe më të rënda.

Prandaj, lëkura juaj kërkon një rutinë të kujdesshme pastrimi çdo ditë.

Ju duhet ta lani fytyrën tuaj dy herë në ditë, me qëllim që ta mbani atë të pastër dhe të freskët.

Mos harroni që përbërësit duhet t’i zgjidhni në varësi të tipit të lëkurës që keni.

Megjithëse në ditët e sotme mundësitë e zgjedhjes së produkteve të tilla nuk mungojnë, ne do t’ju sugjeronim të mos shpenzonit para dhe t’i përgatisni vetë në shtëpitë tuaja këto produkte.

Për këtë arsye, ne do t’ju tregojmë recetën e këtij larësi për fytyrën, i cili ka vetëm dy përbërës, vajin e kokosit dhe sodën e bukës.

Të dy këto përbërës funksionojnë më së miri për të eleminuar qelizat e vdekura, aknet, shenjat dhe çdo gjë tjetër.

Përbërësit:

Gjysmë filxhani me sodë buke;

Gjysmë filxhani me vaj kokosi;

Përgatitja:

Miksoni vajin e kokosit me sodën e bukës, derisa të formohet një masë homogjene.

Përdorimi:

Aplikojeni masën në fytyrë dhe më pas lajeni me ujë të ngrohtë. Ju duhet ta përgatisni 3 herë në javë procedurën për të pasur efekte të shpejta.