Lajmi I fundit: Pas disa problemeve familjare, ndahet Meda nga gruaja e tij?!

Ishin qifti me i lumtur ne estradën Shqiptare, por si duket edhe këtyre ju erdhi fundi, shkak i kësaj ishte se gruaja i zbuloi disa mesazhe ne telefonin privat te këngëtarit Meda.Gruaja e Medes ka kërkuar menjëherë sqarime nga ai, mirëpo arsyetimet nuk e binden aspak dhe ajo kërkoi divorcin menjëherë, u shprehen disa burime te sigurta brenda familjes.Meda kohë më parë është bere edhe baba i fëmijës se katërt, prandaj shpresojmë qe ky informacion mos të jetë i vërtetë.