KUJDES kur blini produkte ushqimore në zona turistike! Ndryshohet data e skandencës (Foto)

Nuk janë të pakta rastet kur produket ushqimore apo ato të konservuara shiten me çmim të ulët nëpër supermarketet vendase, por jo të pakta janë dhe rastet kur këtyre produkteve u ndërrohet data e skadencës.

I tillë është dhe një rast i denoncuar nga një pushues që po i kalon pushimet në Pogradec. Ai kishte blerë një kos frutash. I kujdesshëm, ka parë që data e skadencës së produktit ka qenë në rregull, por kur ka hapur produktin e gjithë skena ka qenë ndryshe.

“E kam blerë në një dyqan në Pogradec. Ishte brenda datës së skadencës, po kur e hapa për pak desh volla nga ajo që pashë. Kështu është kur i mbajnë ushqimet në kushte të pafavorshme”,- ka shkruar qytetari për JOQ.al.