I vdiq fëmija pa e kuptuar, nëna e re rrëfen tmerrin. Të gjithë prindërit duhet ta lexojnë këtë

Një histori drithëruese vjen nga një nënë e re, të cilës i vdiq djali pa e kuptuar.

Gruaja, Cassandra Jacskon tregon se pas një dite të gjatë në pishinë, djali i saj Johnny 10 vjeçar, i tha se është tejet i lodhur për gjumë pasi erdhi nga pishina.
Nënës së gjorë as që i kishte shkuar në mendje se çka mund të ndodhte. Djaloshi thjesht kishte kërkuar të pushonte pasi ishte shumë i lodhur.

Kliko per me shume info
Pas pak, kur ajo shkoi ta shoh djalin e saj në shtrat, e pa se iu kishte mbushur goja me shkumë dhe kishte probleme në frymëmarrje.
Me shpejtësi e mori dhe e dërgoi djalin në emergjencë, por djali i saj nuk mbijetoi.

Edhe pse rastet të tilla rrallë janë dëgjuar, ato megjithatë nuk duhet neglizhuar asnjëherë pasi janë raste që të marrin jetën.

Kushdo që shkon nëpër pishina, liqene, dete, sigurisht do ta marrë me vete në trup edhe një sasi uji. E kjo sasi irriton mushkëritë, gjë që përbrenda menjëherë ndikon duke i ënjtur ato, madje sasia e oksigjenit në gjak është vështirë për tu siguruar.

Prandaj prindër, kujdes kur t’i lani apo t’i dërgoni fëmijët diku për tu larë.