Gordana: Shqiptarët nuk guxojmë t’i prekim

loading...

jankulovska_g_1_0

loading...

Biseda e pestë nga ”bomba” e 20 midis Gordana Jankulloska dhe Ilja Dimovski ky i fundit Shqiptarët i quan ‘siptar’ ndersa Gordana Jankulloska tha se te Shqiptaret nuk guxojme te prekim..

loading...