FOSHNJA

Tiffany vuri djalin e saj në gjumë në orën 17.30. Ajo e kontrolloi përsëri në orën 18.30 dhe e vështroi atë me një buzëqeshje.

Në orën 20.30, atë mbrëmje të dielën më 12 nëntor, Tiffany shkoi në dhomën e Hayden për ta zgjuar, duke kuptuar se kishte ndërruar jetë gjatë natës.

Pas 1 viti investigimesh mjekësore, mjekët treguan se Hayden kishte kontraktuar një virus dhe kishte zhvilluar sepsën.

Nëna përmes këtij postimi po tentoj të ngrit vetëdijen tek nënat e tjera, duke mos i menjanuar simptomat si temperatura.