Flet gruaja që ka dy vagina: Ju tregoj si është jeta ime

loading...

loading...

Histori për femra që lindin dy fëmijë apo dhe më shumë fëmijë kemi dëgjuar, por që një grua do të kishte dy vagina nuk e kishim dëgjuar deri më tani. Gruaja në fjalë e ka ndarë historinë e saj në një intervistë për portalin Reddit.

Ajo ka treguar se nuk është aspak keq të kesh dy vagina, madje shprehet se ndihet njësoj sikur të ketë një. Sëmundja e saj njihet me didelphys uterus dhe është një çrregullim gjenetik shumë i rrallë.

Gruaja ka edhe dy mitra, dy uteri, dy gypa falopi si dhe dy vagina. Çrregullimin që ka ajo e ka kuptuar kur ishte 16 vjeç.

Në intervistë është marrë edhe i dashuri i saj. Ai është pyetur se si është ndier kur mori vesh se e dashura kishte dy vagina.

Më tingëlloi zbavitëse. Ndonjëherë seksi bëhet pak i çuditshëm dhe nganjëherë i parehatshëm”,- ka thënë ai.

loading...