Femrat e bëjnë gjoksin për partnerin?! Doktoresha i nxjerr zbuluar dhe tregon arsyen e vërtetë

Janë të aplikueshme në një masë shumë të gjerë dhe ato më të zakonshmet janë ato për tiparet e fytyrës dhe gjoksi.
Bëhet fjalë për operacionet plastike që së fundmi janë përhapur shumë dhe kanë zënë një vend, duke hapur mjaft diskutime.

Në një intervistë në “Top Show” doktoresha Senera Hoxha ka folur rreth këtyre ndërhyrjeve si dhe ka treguar një detaj interesant.

Përse e bëjnë femrat gjoksin operacion? Si shprehet doktoresha:
Thonë që femrat e bëjnë gjoksin për partnerin, në fakt nuk është fare e vërtetë, femrat e bëjnë vetëm për veten e tyre. Unë këtë ide kam krijuar, kam tre vjet që i shikoj. Më tepër e kanë me njëra tjetrën sesa me meshkujt. Mburren mes njëra-tjetrës.