E njohu në facebook dhe mendoi se ishte i duhuri, vajza e pëson keq që në takimin e parë

Njohjet e reja nëpërmjet rrjeteve sociale gjithnjë e më shumë po bëhen të pranishme. Kështu, shumë persona kanë gjetur dashurinë duke komunikuar në internet.
Por, disa të tjerë janë zhgënjyer dhe madje kanë hequr dorë nga kërkimi i shpirtit binjak në jetën virtuale.
Një rast i fundit që të bën të mendosh më mirë rreth rëndësisë që duhet ti kushtojnë njohjeve në Facebook është ai i Olga Emelyanova, nënë e dy fëmijëve per me shum detaje dhe foto
Vazhdo leximin në linkun më poshtë

Vazhdim