E dhimbshme: Nëna puthë vajzën e saj, e vë në gjumë dhe e gjen të vdekur… (FOTO)

Edhe pse nuk mund të ndalej duke qarë, një nënë ka rrëfyer momentin rrëqethës kur kishte puthur për herë të fundit bijën e saj njëvjeçare të cilën e kishte vënë në gjumë, për ta kuptuar disa orë më vonë se ajo kishte vdekur.
Lulaebelle Snow Hurst ka vdekur në rrethana misterioze, pasi nëna e saj Joelle Hughes e kishte vënë në gjumë në shtratin e dhomës së saj në Kent.
Hughes që ka mbetur me zemër të thyer, ka gjithashtu edhe një djalë me emrin Teddy, dhe ka përkujtuar bijën e saj në Facebook, duke postuar një fotografi të saj të cilën e ka përshkruar “Kjo është engjëllushja ime”.
Për më shume detaje klikoni më poshtë:

VAZHDIMI