Dukej si një kasolle e braktisur, por kur hyjnë brenda gjejnë atë që nuk ua pret mendja

Në momentin e parë që e kanë parë dukej si një kasolle e braktisur në mes të Antarktikës, por kur kanë hapur derën kanë zbuluar diçka që nuk ua priste mendja kurrë.

Një pikturë 118-vjeçare është gjetur në kasolle. Piktura është bërë nga Edward Wilson, i cili vdiq së bashku me kapitenin Robert Scott dhe tre persona të tjerë në vitin 1912. Ndërsa luftonte për tu kthyer nga udhëtimi në Polin e Jugut ai pikturoi me bojëra uji një zog të vogël.

Gjithashtu në kasolle janë gjetur edhe borja uji, vlera e kësaj pikture ikur të dali në ankand duhet të kapi vlera marramendëse.