Djaloshi “shqyen sytë” kur sheh vajzën e zhveshur, shqiptari “meket” nga ajo që ndodh më pas

Një shqiptar nga Holanda ka dërguar në redaksinë e JOQ.al një video mjaft gazmore të cilën ka dashur ta ndajë me ndjekësit tanë.
Ai ka filmuar një djalosh i cili ishte duke ecur me biçikletë me nënën e tij kur përpara i del një vajzë e zhveshur e ngjitur në një poster makine.
E gjithë skena gazmore është dëshmuar nga shqiptari i cili është shkrirë gazit dhe ka filmuar gjithçka.
Vazhdo leximin në linkun më poshtë

Vazhdim