Deklarata e imamit Elvis Naçi që shkaktoi polemika, reagojnë ashpër personazhet e njohura [FOTO / VIDEO]

Imami në xhaminë e Tabakëve në Tiranë, Elvis Naçi mban vazhdimisht ligjërata për besimtarët muslimanë për tema aktuale dhe shqetësime të këtij komuniteti. Ai gjithmonë i shpjegon me shembuj konkretë mesazhet që do të përhapë dhe jo më kot gëzon një numër të madh ndjekësish në rrjetet sociale. Por një deklaratë e tij e fundit shkaktoi shumë polemika duke bërë që disa nga personazhet e njohur në vend të reagojnë ashpër. Deklarata ka të bëjë me tradhëtinë bashkëshortore, ku në fjalën e tij Naçi e vë gishtin te femrat si fajtore në pjesën më të madhe të rasteve.
“Po shkoi një femër 150 kile…ah mbaroi familja. Thonë ca s’e kam mbajt veten këto kohë, mirë se e ke femra që mbajnë veten jashtë familjes, mos u mërzit, se s’e ka të vështirë me të tradhtu. Sot është bërë e lehtë fare.”, thotë ndër të tjera imami në video.
Shiko videon ne linkun me poshte.

ELVIS