DAP mbyll 15 artari, në Strugë e Ohër

Gjatë aksionit të djeshëm të përbërë nga policia, inspektorë të Drejtorisë për të Ardhura Publike (DAP) dhe inspektorë të Inspektoratit për Tregti, janë mbyllur pesëmbëdhjetë Artari dhe një Baze betoni në Strugë dhe Ohër, ka njoftuar Policia e Ohrit (Sektori për Punë të Brendshme-Ohër).

Sipas Kumtesëszyrtare të policisë tek Artaritë, “janë konstatuar shumë parregullsi ligjore”. Shtatë Artari dhe një bazë betoni janë mbyllur në Ohër, dhe tetë në Strugë.