Dallim drastik/ Kjo është jeta që bëhet në Korenë e Veriut dhe atë të Jugut

Kanë qenë të shumtë ata që kanë vizituar dy vendet që duket të jenë si nata me ditën me njëri – tjetrin dhe kanë arritur që të bëjnë një diferencë duke gjetur një ndryshim drastik.

Ka qenë një 22 – vjeçar nga Lituania ai që këtë herë i ka vizituar Korenë e Veriut dhe atë të Jugut dhe ka vendosur që të realizojë një set fotografik për dokumentimin e dallimit mes dy koreve.

Jacob Laukatis solli fotot e rralla të ambienteve nga shkollat, standarti i jetesës, apo dhe infrastruktura.

Është i dukshëm fakti që Koreja e Jugut është ndër më të zhvilluar dhe fotot më poshtë e dëshmojnë atë.