Kuriozitete

Pse Kosova s’ka shënime për dëmet e luftës?

Kosova aktualisht nuk ka statistikë të dëmeve të luftës, që i ka shkaktuar Serbia, edhe pse rasti më i mirë për t’i regjistruar dëmet ishte menjëherë pas lufte, pra në vitin 1999 ose 2000. Për këtë qëllim qe formuar një komision në nivel të Kosovës, i cili quhej Komisioni për Regjistrimin e Dëmeve të Luftës. Në krye të komisionit ishte […]
Çfarë thotë për ju gjatësia e gishtave?

Personat me gishtin afër të voglit (gishti i unazës) më të shkurtër nga gishti tregues, e kanë më të theksuar vetëbesimin, janë krenarë dhe mendjemëdhenj, është një nga shpjegimet e studiuesve, gjetjet e të cilëve…