A e ka tradhtuar ndonjëherë Meda gruan e tij?! (Video)

Meda tregon se a e ka tradhtuar ndonjëherë Lulen
I ftuar në emisionin “Mama’s Trip” i cili edhe këtë javë u realizua në rivierën turke ishte këngëtari i mirënjohur Meda.
Ajo tregoi informacione të shumta për jetën private dhe atë profesionale,
I pyetur nga Big Mama se a e ka tradhtuar ndonjëherë gruan e tij Lulen ai tha se “kur e ke një familje të shëndosh, atëherë nuk ka vend tradhtia aty, nuk është logjike”.
Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe videon:

VIDEO